Permablitzen in Hof ter Wilgen

20130605_hof ter wilgen_0032 kopiëren (1)In m’n vorige post kon je al lezen over de recentste plannen op Hof ter Wilgen: de aanleg van een voedselbos. Een eerste stap is de aanleg van een energieke houtkant, waarvoor we ook vrijwilligers zoeken om mee te helpen. Met ons tweetjes krijgen we dat immers niet rond op één weekend. Enkele mensen lieten al weten dat ze zouden komen, waarvoor dank!

Helaas was er een fout in het oorspronkelijke bericht geslopen, namelijk de data van de boomplantactie. Door omstandigheden hebben we die moeten wijzigen. De actie gaat nu door op 12 en 13 december op Hof Ter Wilgen, Maroiestraat 10 te Viane. We beginnen telkens om 9.30 u totdat het donker wordt.

Wat neem je mee?

  • werkhandschoenen
  • waterdichte schoenen of laarzen
  • (eventueel) regenkledij
  • (indien mogelijk) één of meerdere spade(s)

Gastvrouw Judith zorgt voor een lekkere lunch. Voel je je niet erg geroepen om bomen te planten, maar wil je wel mee helpen koken, dan ben je zeker en vast ook welkom.

Zoek je overnachting, dan is het mogelijk om in de yurt van Hof ter Wilgen te verblijven. Neem dan je slaapzak mee en een handdoek.

Voor wie de permacultuurtuin van Hof ter Wilgen nog niet kent, organiseren we ook een rondleiding op zondagmiddag (15.30u).

Heb je interesse? Laat het ons weten via eeuwige.moes@gmail.com, welke dag(en) je komt, of je al dan niet blijft slapen en of we je eventueel moeten oppikken aan het station van Viane-Moerbeke.

Deze activiteit gaat enkel door indien het weer het toelaat. Bij slechte weersvoorspellingen (vorst, sneeuw, teveel regen) zullen we op vrijdagavond 11/12 een bericht sturen aan al wie zich aangemeld heeft.

Voor meer info over het opzet van dit project: zie het vorige bericht op deze blog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s