Vertrokken

Ik had de vorige keer al een tipje van de sluier opgelicht: mijn nieuwste project betreft de oprichting van een Permacultuur Magazine. Of laat ons zeggen: het in elkaar steken van een nulnummer voor een potentieel magazine: een teaser, iets om jou goesting te doen krijgen naar meer. En als er genoeg goesting is, komt er effectief ook meer: een écht Magazine, dat drie of vier keer per jaar verschijnt.

Schermafbeelding 2015-02-04 om 22.08.27Stap één is centjes verzamelen, en daar zijn we gisterenavond mee begonnen. En via mijn blog wil ik nu graag een oproep doen om ons initiatief te steunen!

Ons? Dat zijn Linder en Alex van Eetbaar Groen; Frank, Piet en Lucrèce van Yggdrasil, Marc en Caroline van Gevoel voor humus, Menno van Permacultuurcentrum Den Haag en Saskia van Studio Eironeia. En ikzelf natuurlijk.

Wil je meer informatie over het Magazine zelf en onze doelstellingen, werp dan een blik op onze website en kom daar regelmatig ’s terug piepen. Zo kan je alle ontwikkelingen volgen.

Wil je ons financieel steunen, heel graag! Dat kan via deze weg. Alvast merciekes!

Wil je nog op een andere manier helpen? Auteurs, fotografen en cartoonisten: laat van je horen via hoofdredactie@permacultuur-magazine.eu.

Enne… deel dit bericht. Met alle mensen die je kent! Twitter, facebook, per mail, laat je gaan!

Advertenties

3 thoughts on “Vertrokken

  1. Ik kan het narrenschip aanraden als inspiratiebron, een klein magazine met ingezonden stukken tekst over alternatief reizen/vrijplaatsen/… . het hele boekje ademt een bepaalde sfeer uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s