Permacultuur.be in een nieuw jasje!

’t Begon met een enquête, daarna enkele bijeenkomsten en een hoop afspraken. Het PermacultuurNetwerk was geboren. En naar aanleiding van de zomerzonnewende verscheen ons eerste resultaat: de website permacultuur.be werd in een nieuw jasje gestoken!

Documentnaam'Wie in Vlaanderen al een tijdje actief is rond permacultuur kon vroeger zichzelf al op de kaart zetten. Dit is nu nog steeds mogelijk, maar de website wordt nu veel dynamischer en zal nu veel meer dan vroeger gericht zijn op informatievoorziening over alle facetten van permacultuur.

Het PermacultuurNetwerk is ontstaan uit de groeiende vraag naar samenwerking en verbinding tussen de verschillende permacultuur-eilandjes die momenteel werkzaam zijn in Vlaanderen. Het is een groep enthousiaste vrijwilligers dat als doel heeft om permacultuur in Vlaanderen vooruit te helpen!

Wil je op de hoogte blijven van de recentste artikels op permacultuur.be, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Deze zal maandelijks verschijnen en telkens de laatste nieuwe artikels bevatten, plus extra informatie over diverse activiteiten over permacultuur in Vlaanderen. De eerste nieuwsbrief zal rond half juli verschijnen, vanaf dan zijn we helemaal vertrokken voor een reis doorheen de verschillende domeinen van permacultuur :-).

Of wil je zelf ook bijdragen aan deze website? Heb je kennis over een specifiek domein van permacultuur en wil je dat delen? Ook dat is mogelijk: hier vind je informatie over hoe je dat kan doen. Je kan natuurlijk ook reageren op elk artikel van de website. Ben je het ergens niet mee eens? Laat het ons zeker weten! We houden van debat!

Overtuigd? Surf dan meteen door naar permacultuur.be!

Advertenties

2 thoughts on “Permacultuur.be in een nieuw jasje!

  1. Proficiat met de geboorte van de website! De boreling ziet er goed uit. Een kleine tip: op de site worden ‘je’ en ‘u’ door elkaar gebruikt, iets wat je beter vermijdt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s